Az Okosotthon Szövetség tagjai

Legrand Zrt.

Az Okosotthon Szövetség és a Legrand közötti együttműködés elősegítheti a közös innovációt és új technológiák fejlesztését az okosotthon-iparágban. Ezen kívül a partnerség lehetővé teszi a piaci ismeretek és tapasztalatok megosztását, így mindkét szervezet jobban reagálhat a piaci igényekre és lehetőségekre. "A Legrand alapelvei közül a legfontosabb a fenntartható működés, a magas minőség iránti elkötelezettség, és a kreatív, innovatív fejlesztések a vevői igények kielégítése céljából. #legrandimprovinglives azaz Legrand érted fejlődik. Fejlődjünk hát együtt."

Alapító tagMetrodom Csoport (J.V.L. Kft.)

A Metrodom csoport, kizárólag okosotthon rendszerrel felszerelt otthonokat és okos társasházakat fejlesztő cégként azért csatlakozott, mert kiemelten fontosnak tartja a felhasználók megismertetését a lehetőségekkel, valamint az ezen a területen tevékeny magyar vállalkozások együttműködésének elősegítését. A szövetség kiváló lehetőség a piaci szereplők összefogására, a hazai beszállítók arányának növelésére az ingatlanfejlesztésben, továbbá a felhasználók edukálására, elősegítve a hazai smart home szcéna fejlődését

Alapító tagChameleon Smart Home Nyrt.

Nagy lelkesedéssel üdvözöltük a kezdeményezést és elsőként csatlakoztunk a szövetséghez, melynek létrejötte hiánypótló Magyarországon. Örömmel veszünk részt a közösség munkájában, amely nemcsak az épületautomatika szakemberei számára nyújt közös platformot, hanem a végfelhasználóknak is segít eligazodni ezen a gyorsan változó piacon.

Alapító tagELKO EP Hungary Kft.

Az épületautomatizálási rendszerek használata ma már a mindennapjaink részét képezi, nem csak a munkahelyi környezetben, hanem egyre inkább otthonainkan is. Az ELKO EP Hungary Kft.-nél kiemelten fontosnak tartjuk, hogy az ebben a piaci szegmensben tevékenykedő cégeknek legyen egy közös képviselete. Ez egyrészt egy kommunikációs felületet biztosít számunkra, másrészt egy olyan szakmai fórumot, amely tevékenységével hathatós megoldási javaslatokat tehet az energiafelhasználás csökkentésére és optimalizálására, segítve ezzel a döntéshozók stratégiai döntéseit.

Alapító tagMarketCom Kft.

A MarketCom Kft. az egyik legnagyobb hazai okosotthon termék disztribútorként számos népszerű gyártó: a Shelly, az Aqara, az eWeLink app-ot használó Sonoff, SmartWise és más márkák, valamint a Nabu Casa / Home Assistant, a Gledopto, a Conbee, stb. gyári hivatalos partnere. 

Az Okosotthon Szövetség egyik fő feladatának a képzést és a piaci edukációt tartjuk, hiszen fontos, hogy az új és egyben gyorsan változó okosotthon technológiákról minél több hiteles információja legyen a vásárlóknak és a telepítő szakembereknek is. 

Alapító tagOOT Technologies Kft.

Az okosotthon rendszerek egyre elterjedtebbek Magyarországon és immár sok cég foglalkozik ezzel az iparággal. Itt az ideje, hogy iparág saját kezébe vegye a szabályozását és közösen lépjünk fel a közös érdekek érvényesítéséért. Ebben a folyamatban mindeképpen részt szeretnénk venni.

Alapító tagSmartopert Kft.

A végfelhasználók számára a legfontosabb az érthető és egyértelmű kommunikáció. Ez a szövetség célkitűzései között kiemelkedő helyen szerepel, és ez a célkitűzése többek között a Smartopert Kft-nek is. Az Okosotthon Guru® brandet is azzal a céllal hoztuk létre, hogy mind a felhasználókat, mind a szakembereket ellássuk azzal a márkafüggetlen (szak)tudással, ami lehetővé teszi, hogy tényleg olyan okosotthonokat alkossanak, amely a lakóinak igényeit szolgálja. 

Úgy gondoljuk, hogy az OOSz alapító tagjaként még többet tehetünk e célok elérésében, hiszen ezen a gyorsan változó, számos megoldást felvonultató piacon csak közös erővel lehet ezt elérni.

Alapító tagNEON Multimedia Kft.

A Magyar Okosotthon és Épületautomatizálási Szövetség működésétől azt várjuk, hogy felgyorsítja Magyarországon a témakörrel kapcsolatos hiedelmek, félelmek és félreértések eloszlatását, elősegíti a minőségi termékek és hozzáértő szakemberek hazai elterjedését, ezen keresztül pedig a megbízhatóan és a felhasználó megelégedésére működő automatizált otthonok, munkahelyek elszaporodását. 

Reményeink szerint a szervezet hatékonyan fogja képviselni a tagok érdekeit a jövőbeli törvényi szabályzások és állami támogatások kidolgozásánál, kiírásánál is.

Alapító tagSMARTme Building Technologies Kft.

A SMARTme Building Tehnologies Kft. képviseletében azért csatlakoztunk az Okosotthon Szövettséghez, mert a FIBARO márkát képviselve 2015 óta, szerves részévé váltunk az okosotthon piacnak, és a jövőben is szeretnénk azok maradni.

Igyekszünk továbbra is hozzáadott értéket teremteni és jelenteni a piac minden egyes résztvevője részére, legyen szó telepítőről vagy épp lakossági vagy üzleti felhasználóról.

Alapító tagELEKTRO-KAMLEITHNER Kft.

Több 20 éve foglalkozunk okosotthon rendszerek kiépítésével, ezalatt rengeteg gyakorlati tapasztalatot és műszaki tudást szereztünk az épületautomatizálás területén. Fontosnak tartjuk, hogy a legmagasabb színvonalon képviseljük az épületautomatika szakmát és képzéseinkkel, előadásainkkal aktívan hozzájáruljunk az iparág fejlődéséhez. 

Célunk, hogy mindig a legmodernebb épületautomatikai megoldásokat biztosítsuk. Örömmel fogadtuk a kezdeményezést és bízunk abban, hogy a Szövetség Alapító tagjaként, mi is részesei leszünk annak a folyamatnak, ami az emberek életét egyszerűbbé, kényelmesebbé és fenntarthatóbbá teszi.

Alapító tagEPS-CONNECT International Zrt.

Az EPS-Connect mindig is szívügyének tekintette a hatékony működést, legyen szó szervezetről, vagy akár egy épületről. Az okos eszközökkel lehetővé válik, hogy épületeket energiahatékonyan működtessenek a vásárlóink. 

A szövetségtől azt reméljük, hogy együtt sikerül egy szabály és szabványrendszert kialakítani Magyarországon, valamint olyan szakember képzés válik megvalósíthatóvá, amely az átadott rendszerek stabil működését biztosítja, és a teljes lakosság számára elérhetővé teszi.

Alapító tagOkosotthon Labor Kft.

 

Alapító tagYabune Solution Kft.

Számunkra nem volt kérdés, hogy csatlakozunk a Szövetséghez, hiszen már a megalakulás előtt azt a munkát végeztük, amit a szövetség a zászlajára tűzött. A Yabune Home épület- és otthonautomatizálási megoldás nem működhetne megfelelően a felhasználók érthető és szakszerű tájékoztatása, valamint a hozzáértő szakemberek képzése nélkül.

Alapító tag

Studio Present Kft.

Célunk az életminőség javítása. Valljuk, hogy csak az önzetlen tudásmegosztás és az oktatás folyamatos fejlesztése hoz hasznot a piaci szereplők számára. A magyarországi okosotthon közösség tagjának lenni nagy megtiszteltetés, de egyben felelősség is, hogy közösen konkrét lépéseket tegyünk a piac fejlesztése érdekében.

Alapító tag